Monthly Archives for January, 2010



Buka kedai top up di rumah

Posted on: January 4th, 2010 by
Comments Requested

Aku duk saja hari ini, esok dah nak mula kerja. Adik aku pulak nak pergi sekolah esok. Tengok Doraemon saja hari ini. Sebenarnya macam-macam nak buat lepas SPM ini, pening nak mula mana satu. Ada yang memang hobi dan boleh buat duit. Ada yang hobi tapi tak boleh buat duit dan ada yang buat duit saja. Dalam cuti ini aku jual top up. Sehari bolehlah untung Continue reading the story "Buka kedai top up di rumah"

Panggilan kerja dari Courts Mammoth

Posted on: January 2nd, 2010 by
1

Pak aku dah beli baju dan kasut hitam untuk kerja kat Pacific Isnin ini. Hari ini Courth Mammoth telefon aku sebab aku dah isi borang nak kerja. Dia suruh aku jadi jurujual. Aku minta jadi juruwang, nampaknya aku tak biasa nak promosi barang-barang ini. Jadi, terpaksalah tolak. Hari Isnin ini aku kerja kat Pacific jadi juruwang. Masa isi borang kena jawab soalan matematik, soalan tambah, tolak, Continue reading the story "Panggilan kerja dari Courts Mammoth"

Catatan tahun baru 2010

Posted on: January 1st, 2010 by
2

Hari ini secara tidak sedar dan terlalu pantas sudah masuk tahun 2010. Rasa sekejap saja aku dah masuk 18 tahun. Jadi bolehlah tonton CD 18 SX. Hahaha.. lawak saja. Haram tetap haram walaupun 18 SX. Hari ini tak seronok langsung. Orang yang berhutang masih tak bayar walaupun dah minta banyak kali dan dia berjanji banyak kali. Drpd: Mohamad Afiza bin Hamzah