Post Archives from the ‘bisnes’ Category



Cermin Mata Terapi Merawat Rabun Jauh dan Dekat (Pinhole Glasses)

Posted on: May 1st, 2012 by
Comments Requested

a) Adakah anda mempunyai penyakit mata seperti rabun dan lain-lain? b) Adakah anda tidak suka dan tidak selesa memakai cermin mata anda sekarang? c) Adakah anda ingin bekerja yang tidak memerlukan penggunaan cermin mata? Memperkenalkan, cermin mata terapi merawat pelbagai penyakit berkaitan mata. Kenali beberapa masalah mata: 1.Rabun dekat: Rabun dekat disebabkan titik fokus imej ditumpukan di belakang retina bukan di Continue reading the story "Cermin Mata Terapi Merawat Rabun Jauh dan Dekat (Pinhole Glasses)"

Fake eBay seller (hottestgadget)

Posted on: April 10th, 2012 by
Comments Requested

I have bought item that is cannot use when I received at my hand. I have return the item to the seller hand. The seller promise at eBay message that they will replace new one or give refund and pay shipping cost that I return the item. I have reply their message many times. Until now, I don't receive anything and I have sent many message to the seller, Continue reading the story "Fake eBay seller (hottestgadget)"

Bukti pendapatan daripada Says

Posted on: February 16th, 2012 by
Comments Requested

Sebelum ni bukti unique klik, kali ni bukti bayaran. Lihat gambar, RM49 tu sepatutnya RM50, tapi caj bank RM1 Kalau nak buat duit macam ni,daftar sekarang, klik di sini!

Salah satu cara hantar SMS percuma dengan ADAcode

Posted on: January 11th, 2012 by
2

Cara pendaftaran percuma: Misscall 1800888232 dan tunggu SMS ADAcode dan password. Log in di http://login.adacode.my dan tukar password segera. Kalau tak boleh miscall,cuba miscall 01548406384. Miscall maksudnya anda call secara percuma dan end call atau tamatkan panggilan.Jika ada ada masalah tak dapat sms pendaftaran, sila komen no. telefon anda di bawah.No. Celcom mungkin ada masalah sedikit. Untuk Continue reading the story "Salah satu cara hantar SMS percuma dengan ADAcode"

Bukti Unique Click buat duit dengan Says

Posted on: January 9th, 2012 by
Comments Requested

Klik di sini untuk bermula macam saya buat!

Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran

Posted on: September 1st, 2011 by
Comments Requested

Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran

Langkah-langkah:

1. Daftar percuma akaun Prepaid4u. 2. Masukkan modal ke dalam akaun anda. 3. Mula top up.

Cara berfungsi:

Apabila anda mendaftar anda akan mempunyai akaun dengan baki RM0. Oleh itu, jika anda ingin top up, anda perlu masukkan modal ke dalam akaun tersebut. Kemudian anda hantar sms untuk top up masuk. Contoh: 1. Anda menambah modal ke dalam akaun Continue reading the story "Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran"

Emas pelaburan 1 dinar emas

Posted on: March 13th, 2010 by
Comments Requested

Aku dah beli emas pelaburan 1 dinar emas Jumpa En. Zaki, agen Public Gold kat Nasi kandar Perdana. Takut juga aku bawa duit banyak. Aku lock harga RM549. Rupa-rupanya emas tu kecil duit sekupang saja harga punyalah mahal.

Free Forex Signals SMS

Posted on: February 18th, 2010 by
Comments Requested

Free Forex Signals SMS: http://www.forex-signals-sms.pja.my/

Free Text Link Ads Exchange Malaysia Format Google Adsense

Posted on: February 16th, 2010 by
Comments Requested

Free Text Link Ads Exchange Malaysia Link exchange berformat google adsense. Klik di sini atau di bawah http://www.ads.pja.my/ Anda publisher dan andalah advertiser. Tak ada komisyen kalau klik, hanya untuk link exchange.

Borang contest-cabutan bertuah Pacific – The Store

Posted on: February 3rd, 2010 by
Comments Requested

Saya jual borang cabutan bertuah ini 2 keping RM5. Peraduan ini sah dari 1 Januari hingga 28 Februari 2010. Dengan setiap pembelian RM30 dan ke atas dari mana-mana bahagian di cawangan The Store, Pacific dalam resit terkumpul dari cawangan yang sama pada tarikh yang sama, pelanggan layak mendapat satu (1) Borang Penyertaan. Saya ada lebih dari sepuluh dan tidak mengharap ganjaran hadiahnya. Oleh itu, saya ingin menjualnya. Mungkin anda akan dapat hadiah Continue reading the story "Borang contest-cabutan bertuah Pacific – The Store"