Posted on

Cara hack dan dapatkan password Facebook

Perlukah aku ajar orang buat benda ini? Begitu mudah aku boleh dapatkan email dan password Facebook orang Malaysia. Setiap minggu mesti dapat punya email dan password. Tapi, untuk apa aku guna password mereka? Aku lihat password mereka kebanyakan daripada nombor Maykad, tarikh lahir dan abc123 serta ada yang sama macam alamat emel.

Sebab itu kita lihat di TV ada orang hilang duit dalam akaun bank disebabkan ada orang tahu username dan password. Rasanya tak perlu ajarlah, cuma nak pesan supaya apabila terima emel suruh update/kemaskini atau apa-apa sahaja sebab,  janganlah buat seperti yang disuruh. Jangan log in/daftar masuk/sign in melalui emel. Sebaiknya taip sendiri alamat laman web tersebut. Sekali lagi, jangan log in melalui emel walaupun emel yang anda dapat itu daripada Facebook sendiri sebab itu adalah emel palsu menggunakan nama Facebook.

Sebenarnya nak tau password Yahoo pun boleh, semuanya senang saja, tapi aku tak ada kepentingan nak buat benda itu.

Kepada senarai di bawah, sila update password anda:

P/S: Senarai ini hanya 1% sahaja. Ada banyak lagi password lain.Rasanya dah tukar password sebab ramai yang dah try log in.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: shuhadazakaria@gmail.com
Password: bismillah
IP Address: 218.208.91.234
Date Submitted: May 6, 2010, 5:08 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: wani89_princess@yahoo.com
Password: shaz5766
IP Address: 203.82.66.202
Date Submitted: May 6, 2010, 11:07 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kanon_wakashima@yahoo.com
Password: kakaksitinurhawa
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:37 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kpop_fanz@yahoo.com
Password: betulkai1
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:38 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kpop_fanz@yahoo.com
Password: betlkeni1
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:43 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: mavarindu@yahoo.com
Password: 123456abc
IP Address: 203.82.81.98
Date Submitted: May 9, 2010, 10:04 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: shuhadazakaria@gmail.com
Password: bismillah
IP Address: 218.208.91.234
Date Submitted: May 13, 2010, 3:19 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: janengshiqi@hotmail.com
Password: janeiswendy
IP Address: 118.100.60.112
Date Submitted: May 14, 2010, 3:17 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: anwar.akrho@yahoo.com
Password: akp1973
IP Address: 121.121.8.138
Date Submitted: May 15, 2010, 8:35 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: acdd4007@yahoo.com
Password: bertillaclare
IP Address: 118.101.92.252
Date Submitted: May 17, 2010, 6:36 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: bluestar_1326@yahoo.co.uk
Password: yp1326
IP Address: 203.82.81.55
Date Submitted: May 18, 2010, 12:57 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: abudzar99@hotmail.com
Password: abu2441
IP Address: 118.100.52.244
Date Submitted: May 18, 2010, 3:02 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ruiyi5935@hotmail.com
Password: 493378494
IP Address: 60.51.41.106
Date Submitted: May 18, 2010, 5:01 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: mahakarya_qaseh@yahoo.com
Password: qaseh123
IP Address: 203.82.81.37
Date Submitted: May 19, 2010, 9:23 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: detektif_hazmi@yahoo.com
Password: modenaskriss
IP Address: 203.82.80.66
Date Submitted: May 20, 2010, 7:57 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: amandasyas95@hotmail.com
Password: syasloveyou
IP Address: 218.208.91.130
Date Submitted: May 20, 2010, 3:46 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: badrul_1993@yahoo.com
Password: 28011993
IP Address: 203.82.94.14
Date Submitted: May 20, 2010, 7:35 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: an.sq95@hotmail.com
Password: lolipop95
IP Address: 60.50.73.91
Date Submitted: May 21, 2010, 6:42 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kisdar89@ymail.com
Password: 890202ha
IP Address: 121.121.189.152
Date Submitted: May 22, 2010, 12:55 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ghostkilla_97@hotmail.com
Password: greenday
IP Address: 115.135.44.108
Date Submitted: May 22, 2010, 7:32 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ezreenbaby@gmail.com
Password: 123456789q
IP Address: 115.133.38.79
Date Submitted: May 23, 2010, 9:47 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: rodziah mohd@gmail.com
Password: 15011964
IP Address: 218.208.91.235
Date Submitted: May 23, 2010, 1:18 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: sherreen77@gmail.com
Password: 507507
IP Address: 60.53.107.3
Date Submitted: May 23, 2010, 5:59 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: clingy@hotmail.com
Password: 3966500
IP Address: 60.50.69.166
Date Submitted: May 24, 2010, 10:25 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: quahpl@hotmail.com
Password: 5304240
IP Address: 118.100.128.128
Date Submitted: May 24, 2010, 11:49 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: fiqslumber_scorpio@yahoo.com
Password: syafiq1911
IP Address: 175.144.245.212
Date Submitted: May 24, 2010, 4:02 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: girlzz.choco@gmail.com
Password: fiqa1994
IP Address: 118.100.183.202
Date Submitted: May 24, 2010, 8:57 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: niniey_xoxogugurlz@yahoo.com
Password: niniey910828
IP Address: 115.133.218.158
Date Submitted: May 24, 2010, 9:42 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: dhshaharuddin@yahoo.com
Password: smkpg2
IP Address: 115.132.255.47
Date Submitted: May 26, 2010, 7:58 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: jordanlovenewkids@yahoo.com
Password: boyband
IP Address: 203.82.66.206
Date Submitted: June 6, 2010, 6:26 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

————————————
Here is how to get sponsored to travel London during the Olympics
http://mohamadafiza.says.com/recommendations/samsung-olympics
————————————
————————————

119 thoughts on “Cara hack dan dapatkan password Facebook

  1. bro…tunjukkan aku step by step hack facebook? aku nak belaja sangat about hack…plz bro….email aku kalau kau sudi share…TQ

  2. salam…pm aku cara nak hack,aku curiga dgn bini aku

  3. Hai..nak tumpang belajar boleh? banyak kemusykilan ni….TQ

    1. maaf saya tidak tahu hack, cuma phishing.

  4. salam saudara..boleh ajarkan saya..mcm ne nak hack password fb..isteri saya…kerja kat tempat lain…mcm ada sesuatu dlm fb dia..mcm ada lelaki alin..tolong ler brader..demi nak selamatkan rumah tangga kami..yg hampir nak retak dah ni..arap brader paham k..dpt membantu demi masjid kami k..

    1. maaf saya tidak tahu hack, cuma phishing

  5. ajar saya step untuk hack…plzzz

    1. maaf saya tidak tahu hack, cuma tahu phishing

  6. kalo i nk dptkan password suami i nyer yahoo email u bole dptkan x…

  7. awk,tlg sy..sy nk sgt tahu pasw0rd fb kwn sy yg telah meninggal dunia..n kalau b0le nk tahu jgk pasword emel arwah..xtahu da mcmana nk buat..sy tahu emel je..harap dpt membantu..tq

  8. sy pown nk tahu..tolonglah..sgt penting

  9. ajar aku cmna nk phishing.. pliss..

  10. leh tlg saya cmner hack fb..

  11. bro tlg ajarkan camane nak hack..plz…send stepnya kat mail…tlg k bro…

  12. nyh stock *phishing fb*(fb Pirate)
    la nyh….
    korang sume x yah la nk wt benda2 nyh….hari 2 aq da buat pas2 kantoi
    dgn google die terus banned aq pnye fb pirate.
    dulu aq pnye fb pirate facebook2u.t35.com
    sume pakai hosting je nk buat bnde nyh…
    insaf larh…
    kunk kantoi naek balai kunk…
    tq

  13. tp spe nak belajar bley email kt aq

  14. tlng saya cari password fb sya plze

  15. aku nak blajar care dpt password yahoo leh x bro?..kalau sudi,bg tips kat email ni my.loved@yahoo.com.T.Q

  16. pm plizz,,, adew org khianat sy,,,

  17. cam ner nk wat website cmnie

  18. nak taw gak . saja nak blajar .

  19. macam mana saya nak bukak fb sya lek sbb ada sorang ny p bukak fb saya..saya pown x tau cam ner dy uat..tlong sya..plizz

  20. pa lah……..jangan jadi bodoh disebabkan oleh kata2…org kat ats ni………kalo ko hebat sangat cube lah hack saye punye…tanpa mengeluarkan wang………nak hack…org punye fb…memang x bnyak cara…..kepentingan nya adalah…..freedom……..hahaha……nice try…but keep it up to attract from other people into your website…beside that ..u can make money on it……….so…..if u really in hacker world……try me…………

  21. I nak jugakk 🙂

  22. fb suami akak telah dihacked ,dgn menukar fb emailnya skali leh tlg dptkn semula tk fb suami akak…

  23. Salam, sy dpt tahu suami curang, dia dh tukar pswd fb, sblm ni dia beritahu sy, tlg ajar sy phishing..plzz.. Pswd hp pun dia tukar..tolonglah sy..

  24. kalo xnk ajar jgn buka blog ni,2tup je trus

  25. sala…nk tanya camana nk kenal akaun fb dh tutup atau dhapuskan n nk tau gk paswood dia..fb hubby punya…tlg ye…tq

  26. salam…camana caranya untuk dapatkan semula pasword fb my hubby…tq…

  27. pm cara2 nak hack

  28. minta tolong cam ner nak hacking email suami saya… dah 2 mingu dia tak balik.. ckp outstation… saya rasa dia jumpa betina sundal tu lah kat indon.. tolong saya nak tahu perkara sebenar..

  29. sy nk ingin tau bgimana nk buka password org…sbb ada hal penting..bole email pd sy step nya

  30. saya nk pasword yahoo mail. saya lupa pasword n secret question. boleh tlg cri kn tk

  31. alaaa…sye na hack fb sye yg lem..kalo awk x na aja xpe..tp leh tlg hack fb sye yg lame x??

  32. salam.minta bantuan boleh tak tlg ajar saya nak hack passwrd fb,saya cume nak hack org yang menyamar isteri saya tu plese..mohon sgt

  33. bllh xajar camane nk buka fb org lain..ini sgt pnth utk sy..pls..

  34. plzz anta password “zeribuncit@yahoo.com” to mu email..plzz…saya lupa password

  35. tlg la ajr cm mana nk hack fb ni….cuma nk tau sapa yg menyamar jd isteri sy ni..plez!!!

  36. tolong bukain paswrd aku donk plizzzzz yang;charlesmanalu@ymail.com
    passw yg lama ;charlesmanal0e
    plis…….

  37. bro tolong aku boleh? hackkan password kwn aku boleh?

  38. tlong antar password fb sye lg stu”aida.aina68@yahoo.com” kat sye
    tlong la , ia amt pbting!!!

  39. tlong antar password fb sye lg stu”aida.aina68@yahoo.com” kat sye tlong la , ia amt penting!!

  40. BG AKU TAHU CARA NK TAU PASWORD OWG JAP

  41. boleyh tlg saye ta fb saye kena hack dgn org dan saye tatau ape paswod saye boleyh tlng saye ta ?

  42. semlm gua br lepas pukul sorg budak hacker..die hack fb member gua..last2 kantoi sbb server detect ip die..lunyai gak bdk tu..plg best, dak tu ajar skali cmne nk hack…gua dh terror..tp..gua x guna la..sbb fb pn jrg on..its not my taste!

  43. Dah belambak-lambak email n FB orang aku bukak. Dah belambak password aku hack. Sikit hari lagi sapa nak aku tolong hack kan password bini atau lelaki yang kacau bini dia atau sebaliknya, mungkin aku nak tolong dengan sedikit bayaran. Tak guna simpan bini/suami berlagak misali depan kita tapi belakang kita bezina. Lempang, terajang cukup-cukup dan ceraikan saja.Sayangi ilmu IT. Belajar sungguh2 ilmu coding, hacking dan lakukan perang saraf IT demi bangsa.

  44. boleh tolong sy untuk dapatkan password fb sy and delete. klau boleh, saya akan bg email

  45. ajar laa saya sama????

  46. tlg ajarkan sy plis..

  47. salam, saya ada seorang anak perempuan berumur 17. tahun ni dah nak spm. tapi perangai dia makin teruk dan saya nampak dia rajin sangat buka fb dia. nak tau dalam fb dia dok berkawan dengan sapa sampai kurang ajar dengan saya. harap boleh ajar saya hack.

  48. tlg hack fb saya yg lama. ex saya yg ambil fb ni. pleaseee
    http://www.facebook.com/norsuliza

  49. boleh tolong saya?saya punya password facebook ditukar tapi mcm mne saya nk dapatkan balik password tu?tolong saya

  50. boleh tolong hack facebook? email me please…

  51. hih.. boleh try keylogger..

  52. Emel kt aku sbb curiga dgn adik aku…nak monitor fb dia…

  53. saya tidak tahu macam mana mau cari password orang

  54. Saya rasa password di atas di hack dengan cara keylogger dan sever kan? Kalau hack dengan satu cara lagi tentu password dah bertukar kan?

  55. Kepada pengguna facebook dan apa2 email adalah dilarang sama sekali login ke akaun email dan apa2 akaun guna komputer di cybercafe dan tidak update atau tukar password dengan komputer personal sebab cache dan cookie boleh dicuri oleh pengguna lain atau firefox browser boleh disetkan untuk simpan password…..cara hack lain: rainbow table, linux, DOS attack, command prompt… ada sedikit tutorial dalam youtube tapi yang bagus2 sudah di delete kerana violate the service ..Don’t try HOAX dan software for facebook hacking…. dan sesetengah gambar biasanya ialah pembalut keylogger

  56. assalamualaikum,,tolong hack email nih,https://www.facebook.com/budakpayip,,,abg angkat sy,dier br meninggal tolong dapatkan pasword arwah,,nak deactive kan fb dier:),,xdapat tolong xpe,,terima kasih,,,jazakallahukhairan…

  57. tolong pm cara nak hack

  58. salam bro…bleh x ajar sy hack fb..kalo sudi email aku jak…pnting ni.

  59. Please email saya cara nak hack

  60. leh tlg ajar cara hack pswd fb X????

  61. tolong dapatkan password facebook tuk ninie.love@yahoo.com tlg email kan ke haszmir1@yahoo.com makasi

  62. tlong ajar kn bley

  63. Please give me step untuk pecah masuk akaun seseorang …tolong ye ..aku nak tolong kawan aku dah meninggal … fb dia still running dalam ni … her parents minta aku tolong …so kepada yang pandai …tolong email aku as soon as posible k …. maleh_nakfikir28@yahoo.com.

  64. demi mngukuh kan hubungan kami tlong lhaa dpad kenn pasword FB isteri akuu . syuhada.eyda@yahoo.com . hubungan kami hmpir retak . email kan ke opiemouchi@yahoo.com

  65. salam..boleh ajarkan sy nk dptkan password fb seseorang?? sye da pnt cari tp xjmpe..harap bleh bantu sye scpt mungkin..klu bleh tlg send kat email sa_frenz@yahoo.com.my

  66. salam. .buleh ajar saya mcm mana nk hack org sbqb bf qu sjak mulai main fb dia da xpduli ngn aku

  67. tlg hack acc sy.. undersent_92@yahoo.com.. kena hack oleh ex la.. plezzz..

  68. nakk jugakkkkkk….

  69. sumenye bengong yng percaya sangat bende2 cem ni apasal…
    klw die thu skli pon ade ke die bgi thu kt korang and ajar mcm mne cre2 nye….kesian2 aku tngk korang ni…

  70. Bro ajar aku cara nk dapat kan pasword…aku nak dapat kan pasword bini aku

  71. Bro ajar aku cara nk dapat kan pasword…aku nak dapat kan pasword bini aku

    seluar_burok@yahoo.com

  72. wei, hg pandai-pandai dok hack orang facebook pasal apa…..
    kurang ajar….depa pun nak buka …..apa la…BODOH.

  73. nk tau gak cmna nk tau pswd fb org len.kongsi laaaa…

  74. awak , tlg saye boleh tak nak dpt kan balik paswod facebook saye , ade org hacked then ltak vdeo lucah bagai . sebelum saye buat ripot polis saye nak mx tlg org yg pndai buat ni . saya taknak org tu kne tgkap saye kesian , tlg saye eh dapat kan balik facebook tu boleh , kalau boleh call saye kat no ni , then saye akan kasi email okay . 0125988564

  75. blh x wk try buat kn?ttp kn akaun fb sy nie?etty.han@gmail.com?nama fb etty maryam..TQ..

  76. plzz…ajar sikit mcm mane nk hack fb….sbb fb selalu kena hack dgn org yg tidak dikenali…pastu lak yahoo tak berfungsi….boleh tolong dpt kan balik fb saya ziaflast15@yahoo.com password dia pass kat hafizka1995@ymail.com…thank for helping~

  77. salam , boleh tolong hack kan fb ni tak ? kalau boleh , hack sekali email abah saya nih , sebab ada orang cuba buat langsi dengan emel ni . http://www.facebook.com/profile.php?id=100000200385257 . thanks ! 🙂

  78. Alaa….aku pn nk bljr jg hahaha….sbnrnya aku x brmint nk tau bnda2 camni sehingga lh one day my facebook account has been hacked by org yg x brtnggungjwb….maka bermula lh pencrian aku..siapa kh org itu? Bgimna beliau brjya mendptkn password fb aku? Apakh motifnya?…bla…bla…bla…so aku nk hack balik la akaun org tu…boleh ke x blh..? Huhuhuhuh

  79. Saya telah menerima email dari seseorang yg tidak dikenali dan telah memfitnah dan meng-ugut saya..sy nk taulah siapa dia sbnrnya, mcmana caranya?

  80. tlg ajr sye cre hack sbb fb sye slalu kne hack.dn org yg hack sye glr diri die KL GENGSTAR.tlg sye,klau dh post care hack dkat blog ni.tlg email sye.emel sye afif.zafran@yahoo.com

  81. bro tlong aku ko delete gn fb ayie bin deris…dye buat salinan lagi satu lh…

  82. plis help me to hack my bf password, nak tahu jgk.. pls admin..

  83. bro, cerita aku pun sama tolong ajar aku buka fb bini aku sb aku rasa curiga

  84. tolong hack budak nie.tolong saye ye. .thanks

  85. as’salam
    maaf ,sesiapa boleh tolong saya tak ? tolong hack kana alamat email yahoo my husband tolong sangat2,saya dah tk tau ape password dia guna sekarang…rumah tangga kami bagai d hujung tanduk sekarang saya ingin tau sangat email passwd yahoo / facebook dia..tolong guys! saya merayu sangat2 …

  86. saya minta tlg nk thu password suami sya sbb sya curiga dia ada orang lain please…nama facebook bardputera@yahoo.com. iatu nama lain mus saharudin

  87. abg tlong sye hack fb nie…dia dh meninggal tpi byk gmbar dlam fb dia yg tak mnutup aurat…sye nk abg delete gmbar tu

  88. tlng sy blh?.sya nak twu pswd fb ni la Shahruljo91@yahoo.com dan jobisnes@yahoo.com…tq..tlng ea..

  89. plesss tolong hack fb ni pless terima kasih

  90. tolong hack fb nie http://www.facebook.com/profile.php?id=100003111140290 plizzzz . merayu gile n tolong bg pass dekat email saya . terima kasih

  91. bleh kah anda menolong saya , saya nk blaja hack facebook , but saya just banyak blaja dkt website jew
    hack facebook lemah skit . hrp tlong

    kalau bleh add me kat facebook muhd amirul redaz

  92. bleh x saya dapatkan fb saya yg telah ditukar password nya oleh org lain?

  93. macamana nak dpt balik saya punya fb yg telah ditukar password oleh org lain? email saya, green12apple@yahoo.com

  94. Fb aku pn pnh jg kena hack sekli.pd ktika itu aku lngsung x tahu apa itu hack.setelah fb aku kna hack aku rasa sedih dan pedih krna ada makhluk tuhan yg snggup bwt dajal kt aku.bgimna aku nk dptkn kmbli fb aku? Setelh sehari mencri cri dan belajar ilmu hack aku mengumpul keyakinan dan mula mencuba untk mencri siapakh yg berhati busuk menganiayai aku.dgn tiba2 aku brjya menjejaki insan tersebut.x sangka dia adlh kawan aku sndri.baiklah,aku x nk ckp bnyk aku pn cuba mendptkn kembli password aku menggunakan sejenis software berbahasa perancis.dan aku brjya membongkar password fb aku yg tlh ditukar itu.so,patutkh aku bls blik perbuatan si kawan yg khianat itu…?????

  95. macam mana nak dapat kan balik facebook yang dah kena hack ?
    please bagi tahu . facebook sye kena hack lah 🙁

  96. TOLONG hack fb saya 🙁
    nuyiensimple@ymail.com

  97. salam,nk mintak tlg ajar mcm mn nk bukak account fb akak n abg sy yg baru meninggal… 🙁

  98. kepada…aeien…aien asal dari mana?mak lahir kat mane?

  99. wey aq dah cari banyak dah ak hack fb tpi x jumpa ko leh ajar aku x cm na caraya daripada pg sampai la ke mlm duk mengadap leptop ny je pleszzz la ae

  100. cane na hacked ? ajakn lha . xbek kedekut ilmu

  101. Salam boleh tolong saya hack fb my friend ? dia punya fb baru saja kene hack …

  102. sy bru kehilangan kwn karib. boleh tak tlg sy dptkan password facebook arwah. ini nadalah utk sesuatu yg amat penting bg menunaikan wasiat arwah.

  103. bro tolong bagi tahu macam mana nak cilok facebook orang

  104. please help me to get this email password please : bLue_buterfLy90@yahoo.com.my

  105. Bro, minta tolong sangat2. Email aku kena hack. So aku terpaksa buat email baru.Boleh tak tolong dapatkan password email lama aku? Tolong sangat2. Tak kisahlah nk buat camne. Tolong.

  106. hey there i need you help..klu sudi nk tlong nt plz rep ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *