Cara hack dan dapatkan password Facebook

Posted on: May 16th, 2010 by
117

Perlukah aku ajar orang buat benda ini? Begitu mudah aku boleh dapatkan email dan password Facebook orang Malaysia. Setiap minggu mesti dapat punya email dan password. Tapi, untuk apa aku guna password mereka? Aku lihat password mereka kebanyakan daripada nombor Maykad, tarikh lahir dan abc123 serta ada yang sama macam alamat emel.

Sebab itu kita lihat di TV ada orang hilang duit dalam akaun bank disebabkan ada orang tahu username dan password. Rasanya tak perlu ajarlah, cuma nak pesan supaya apabila terima emel suruh update/kemaskini atau apa-apa sahaja sebab,  janganlah buat seperti yang disuruh. Jangan log in/daftar masuk/sign in melalui emel. Sebaiknya taip sendiri alamat laman web tersebut. Sekali lagi, jangan log in melalui emel walaupun emel yang anda dapat itu daripada Facebook sendiri sebab itu adalah emel palsu menggunakan nama Facebook.

Sebenarnya nak tau password Yahoo pun boleh, semuanya senang saja, tapi aku tak ada kepentingan nak buat benda itu.

Kepada senarai di bawah, sila update password anda:

P/S: Senarai ini hanya 1% sahaja. Ada banyak lagi password lain.Rasanya dah tukar password sebab ramai yang dah try log in.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: shuhadazakaria@gmail.com
Password: bismillah
IP Address: 218.208.91.234
Date Submitted: May 6, 2010, 5:08 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: wani89_princess@yahoo.com
Password: shaz5766
IP Address: 203.82.66.202
Date Submitted: May 6, 2010, 11:07 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kanon_wakashima@yahoo.com
Password: kakaksitinurhawa
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:37 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kpop_fanz@yahoo.com
Password: betulkai1
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:38 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kpop_fanz@yahoo.com
Password: betlkeni1
IP Address: 203.82.80.11
Date Submitted: May 7, 2010, 10:43 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: mavarindu@yahoo.com
Password: 123456abc
IP Address: 203.82.81.98
Date Submitted: May 9, 2010, 10:04 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: shuhadazakaria@gmail.com
Password: bismillah
IP Address: 218.208.91.234
Date Submitted: May 13, 2010, 3:19 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: janengshiqi@hotmail.com
Password: janeiswendy
IP Address: 118.100.60.112
Date Submitted: May 14, 2010, 3:17 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: anwar.akrho@yahoo.com
Password: akp1973
IP Address: 121.121.8.138
Date Submitted: May 15, 2010, 8:35 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: acdd4007@yahoo.com
Password: bertillaclare
IP Address: 118.101.92.252
Date Submitted: May 17, 2010, 6:36 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: bluestar_1326@yahoo.co.uk
Password: yp1326
IP Address: 203.82.81.55
Date Submitted: May 18, 2010, 12:57 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: abudzar99@hotmail.com
Password: abu2441
IP Address: 118.100.52.244
Date Submitted: May 18, 2010, 3:02 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ruiyi5935@hotmail.com
Password: 493378494
IP Address: 60.51.41.106
Date Submitted: May 18, 2010, 5:01 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: mahakarya_qaseh@yahoo.com
Password: qaseh123
IP Address: 203.82.81.37
Date Submitted: May 19, 2010, 9:23 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: detektif_hazmi@yahoo.com
Password: modenaskriss
IP Address: 203.82.80.66
Date Submitted: May 20, 2010, 7:57 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: amandasyas95@hotmail.com
Password: syasloveyou
IP Address: 218.208.91.130
Date Submitted: May 20, 2010, 3:46 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: badrul_1993@yahoo.com
Password: 28011993
IP Address: 203.82.94.14
Date Submitted: May 20, 2010, 7:35 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: an.sq95@hotmail.com
Password: lolipop95
IP Address: 60.50.73.91
Date Submitted: May 21, 2010, 6:42 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: kisdar89@ymail.com
Password: 890202ha
IP Address: 121.121.189.152
Date Submitted: May 22, 2010, 12:55 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ghostkilla_97@hotmail.com
Password: greenday
IP Address: 115.135.44.108
Date Submitted: May 22, 2010, 7:32 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: ezreenbaby@gmail.com
Password: 123456789q
IP Address: 115.133.38.79
Date Submitted: May 23, 2010, 9:47 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: rodziah mohd@gmail.com
Password: 15011964
IP Address: 218.208.91.235
Date Submitted: May 23, 2010, 1:18 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: sherreen77@gmail.com
Password: 507507
IP Address: 60.53.107.3
Date Submitted: May 23, 2010, 5:59 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: clingy@hotmail.com
Password: 3966500
IP Address: 60.50.69.166
Date Submitted: May 24, 2010, 10:25 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: quahpl@hotmail.com
Password: 5304240
IP Address: 118.100.128.128
Date Submitted: May 24, 2010, 11:49 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: fiqslumber_scorpio@yahoo.com
Password: syafiq1911
IP Address: 175.144.245.212
Date Submitted: May 24, 2010, 4:02 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: girlzz.choco@gmail.com
Password: fiqa1994
IP Address: 118.100.183.202
Date Submitted: May 24, 2010, 8:57 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: niniey_xoxogugurlz@yahoo.com
Password: niniey910828
IP Address: 115.133.218.158
Date Submitted: May 24, 2010, 9:42 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: dhshaharuddin@yahoo.com
Password: smkpg2
IP Address: 115.132.255.47
Date Submitted: May 26, 2010, 7:58 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Email: jordanlovenewkids@yahoo.com
Password: boyband
IP Address: 203.82.66.206
Date Submitted: June 6, 2010, 6:26 am
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

————————————
Here is how to get sponsored to travel London during the Olympics
http://mohamadafiza.says.com/recommendations/samsung-olympics
————————————
————————————


Tags: , , ,

117 Responses to Cara hack dan dapatkan password Facebook

  1. azcool had this to say about that:

    bro…tunjukkan aku step by step hack facebook? aku nak belaja sangat about hack…plz bro….email aku kalau kau sudi share…TQ

  2. naem had this to say about that:

    haha..

  3. wahab had this to say about that:

    salam…pm aku cara nak hack,aku curiga dgn bini aku

  4. PNC had this to say about that:

    Hai..nak tumpang belajar boleh? banyak kemusykilan ni….TQ

  5. azri had this to say about that:

    salam saudara..boleh ajarkan saya..mcm ne nak hack password fb..isteri saya…kerja kat tempat lain…mcm ada sesuatu dlm fb dia..mcm ada lelaki alin..tolong ler brader..demi nak selamatkan rumah tangga kami..yg hampir nak retak dah ni..arap brader paham k..dpt membantu demi masjid kami k..

  6. CDA had this to say about that:

    ajar saya step untuk hack…plzzz

  7. fira had this to say about that:

    kalo i nk dptkan password suami i nyer yahoo email u bole dptkan x…

  8. ina had this to say about that:

    awk,tlg sy..sy nk sgt tahu pasw0rd fb kwn sy yg telah meninggal dunia..n kalau b0le nk tahu jgk pasword emel arwah..xtahu da mcmana nk buat..sy tahu emel je..harap dpt membantu..tq

  9. aisha had this to say about that:

    sy pown nk tahu..tolonglah..sgt penting

  10. mac dillon had this to say about that:

    simple….

  11. Fareez had this to say about that:

    ajar aku cmna nk phishing.. pliss..

  12. lyaz had this to say about that:

    leh tlg saya cmner hack fb..

  13. aiman had this to say about that:

    bro tlg ajarkan camane nak hack..plz…send stepnya kat mail…tlg k bro…

  14. afandi sidec had this to say about that:

    pm plz…

  15. shahzone had this to say about that:

    nyh stock *phishing fb*(fb Pirate)
    la nyh….
    korang sume x yah la nk wt benda2 nyh….hari 2 aq da buat pas2 kantoi
    dgn google die terus banned aq pnye fb pirate.
    dulu aq pnye fb pirate facebook2u.t35.com
    sume pakai hosting je nk buat bnde nyh…
    insaf larh…
    kunk kantoi naek balai kunk…
    tq

  16. shahzone had this to say about that:

    tp spe nak belajar bley email kt aq

  17. Rizuana bacheh had this to say about that:

    tlng saya cari password fb sya plze

  18. vis had this to say about that:

    aku nak blajar care dpt password yahoo leh x bro?..kalau sudi,bg tips kat email ni my.loved@yahoo.com.T.Q

  19. rayzuan had this to say about that:

    pm plizz,,, adew org khianat sy,,,

  20. yus had this to say about that:

    cam ner nk wat website cmnie

  21. kidd had this to say about that:

    nak taw gak . saja nak blajar .

  22. Fatah izzaty had this to say about that:

    macam mana saya nak bukak fb sya lek sbb ada sorang ny p bukak fb saya..saya pown x tau cam ner dy uat..tlong sya..plizz

  23. anonymous had this to say about that:

    pa lah……..jangan jadi bodoh disebabkan oleh kata2…org kat ats ni………kalo ko hebat sangat cube lah hack saye punye…tanpa mengeluarkan wang………nak hack…org punye fb…memang x bnyak cara…..kepentingan nya adalah…..freedom……..hahaha……nice try…but keep it up to attract from other people into your website…beside that ..u can make money on it……….so…..if u really in hacker world……try me…………

  24. ANJE had this to say about that:

    I nak jugakk :)

  25. norzalilah had this to say about that:

    fb suami akak telah dihacked ,dgn menukar fb emailnya skali leh tlg dptkn semula tk fb suami akak…

  26. serena had this to say about that:

    Salam, sy dpt tahu suami curang, dia dh tukar pswd fb, sblm ni dia beritahu sy, tlg ajar sy phishing..plzz.. Pswd hp pun dia tukar..tolonglah sy..

  27. kerol had this to say about that:

    kalo xnk ajar jgn buka blog ni,2tup je trus

  28. nor had this to say about that:

    sala…nk tanya camana nk kenal akaun fb dh tutup atau dhapuskan n nk tau gk paswood dia..fb hubby punya…tlg ye…tq

  29. nor had this to say about that:

    salam…camana caranya untuk dapatkan semula pasword fb my hubby…tq…

  30. iman had this to say about that:

    pm cara2 nak hack

  31. siti had this to say about that:

    minta tolong cam ner nak hacking email suami saya… dah 2 mingu dia tak balik.. ckp outstation… saya rasa dia jumpa betina sundal tu lah kat indon.. tolong saya nak tahu perkara sebenar..

  32. amirzharfan had this to say about that:

    sy nk ingin tau bgimana nk buka password org…sbb ada hal penting..bole email pd sy step nya

  33. Medelina Samsurizal had this to say about that:

    saya nk pasword yahoo mail. saya lupa pasword n secret question. boleh tlg cri kn tk

  34. ema yus had this to say about that:

    alaaa…sye na hack fb sye yg lem..kalo awk x na aja xpe..tp leh tlg hack fb sye yg lame x??

  35. namia had this to say about that:

    salam.minta bantuan boleh tak tlg ajar saya nak hack passwrd fb,saya cume nak hack org yang menyamar isteri saya tu plese..mohon sgt

  36. Azizah Shahrom had this to say about that:

    bllh xajar camane nk buka fb org lain..ini sgt pnth utk sy..pls..

  37. mat yie had this to say about that:

    plzz anta password “zeribuncit@yahoo.com” to mu email..plzz…saya lupa password

  38. faez had this to say about that:

    tlg la ajr cm mana nk hack fb ni….cuma nk tau sapa yg menyamar jd isteri sy ni..plez!!!

  39. charles had this to say about that:

    tolong bukain paswrd aku donk plizzzzz yang;charlesmanalu@ymail.com
    passw yg lama ;charlesmanal0e
    plis…….

  40. Mukmin Wahid had this to say about that:

    bro tolong aku boleh? hackkan password kwn aku boleh?

  41. Eyna Tomey had this to say about that:

    tlong antar password fb sye lg stu”aida.aina68@yahoo.com” kat sye
    tlong la , ia amt pbting!!!

  42. Eyna Tomey had this to say about that:

    tlong antar password fb sye lg stu”aida.aina68@yahoo.com” kat sye tlong la , ia amt penting!!

  43. FADZIL had this to say about that:

    BG AKU TAHU CARA NK TAU PASWORD OWG JAP

  44. siti farhah had this to say about that:

    boleyh tlg saye ta fb saye kena hack dgn org dan saye tatau ape paswod saye boleyh tlng saye ta ?

  45. inviuser had this to say about that:

    semlm gua br lepas pukul sorg budak hacker..die hack fb member gua..last2 kantoi sbb server detect ip die..lunyai gak bdk tu..plg best, dak tu ajar skali cmne nk hack…gua dh terror..tp..gua x guna la..sbb fb pn jrg on..its not my taste!

  46. Lokman had this to say about that:

    Dah belambak-lambak email n FB orang aku bukak. Dah belambak password aku hack. Sikit hari lagi sapa nak aku tolong hack kan password bini atau lelaki yang kacau bini dia atau sebaliknya, mungkin aku nak tolong dengan sedikit bayaran. Tak guna simpan bini/suami berlagak misali depan kita tapi belakang kita bezina. Lempang, terajang cukup-cukup dan ceraikan saja.Sayangi ilmu IT. Belajar sungguh2 ilmu coding, hacking dan lakukan perang saraf IT demi bangsa.

  47. nor had this to say about that:

    komen

  48. asmalia had this to say about that:

    boleh tolong sy untuk dapatkan password fb sy and delete. klau boleh, saya akan bg email

  49. yusree had this to say about that:

    ajar laa saya sama????

  50. nana had this to say about that:

    tlg ajarkan sy plis..

  51. adheq miey had this to say about that:

    tolong hack emel fb adheqadheq@yahoo.com please

  52. adheq miey had this to say about that:

    tolong hack pass fb adheqadheq@yahoo.com

  53. suzana had this to say about that:

    salam, saya ada seorang anak perempuan berumur 17. tahun ni dah nak spm. tapi perangai dia makin teruk dan saya nampak dia rajin sangat buka fb dia. nak tau dalam fb dia dok berkawan dengan sapa sampai kurang ajar dengan saya. harap boleh ajar saya hack.

  54. lily aqis had this to say about that:

    tlg hack fb saya yg lama. ex saya yg ambil fb ni. pleaseee
    http://www.facebook.com/norsuliza

  55. normah had this to say about that:

    boleh tolong saya?saya punya password facebook ditukar tapi mcm mne saya nk dapatkan balik password tu?tolong saya

  56. newwie had this to say about that:

    boleh tolong hack facebook? email me please…

  57. nero had this to say about that:

    hih.. boleh try keylogger..

  58. wafi had this to say about that:

    Emel kt aku sbb curiga dgn adik aku…nak monitor fb dia…

  59. Rachel Kan Siang Yieng had this to say about that:

    saya tidak tahu macam mana mau cari password orang

  60. Izis had this to say about that:

    Saya rasa password di atas di hack dengan cara keylogger dan sever kan? Kalau hack dengan satu cara lagi tentu password dah bertukar kan?

  61. Izis had this to say about that:

    Kepada pengguna facebook dan apa2 email adalah dilarang sama sekali login ke akaun email dan apa2 akaun guna komputer di cybercafe dan tidak update atau tukar password dengan komputer personal sebab cache dan cookie boleh dicuri oleh pengguna lain atau firefox browser boleh disetkan untuk simpan password…..cara hack lain: rainbow table, linux, DOS attack, command prompt… ada sedikit tutorial dalam youtube tapi yang bagus2 sudah di delete kerana violate the service ..Don’t try HOAX dan software for facebook hacking…. dan sesetengah gambar biasanya ialah pembalut keylogger

  62. hamba Allah had this to say about that:

    assalamualaikum,,tolong hack email nih,https://www.facebook.com/budakpayip,,,abg angkat sy,dier br meninggal tolong dapatkan pasword arwah,,nak deactive kan fb dier:),,xdapat tolong xpe,,terima kasih,,,jazakallahukhairan…

  63. adi had this to say about that:

    tolong pm cara nak hack

  64. sufi had this to say about that:

    salam bro…bleh x ajar sy hack fb..kalo sudi email aku jak…pnting ni.

  65. Putri had this to say about that:

    Please email saya cara nak hack

  66. alga89 had this to say about that:

    leh tlg ajar cara hack pswd fb X????

  67. haszmir had this to say about that:

    tolong dapatkan password facebook tuk ninie.love@yahoo.com tlg email kan ke haszmir1@yahoo.com makasi

  68. hakeem had this to say about that:

    tlong ajar kn bley

  69. Epol had this to say about that:

    Please give me step untuk pecah masuk akaun seseorang …tolong ye ..aku nak tolong kawan aku dah meninggal … fb dia still running dalam ni … her parents minta aku tolong …so kepada yang pandai …tolong email aku as soon as posible k …. maleh_nakfikir28@yahoo.com.

  70. my name laa had this to say about that:

    demi mngukuh kan hubungan kami tlong lhaa dpad kenn pasword FB isteri akuu . syuhada.eyda@yahoo.com . hubungan kami hmpir retak . email kan ke opiemouchi@yahoo.com

  71. vanila had this to say about that:

    salam..boleh ajarkan sy nk dptkan password fb seseorang?? sye da pnt cari tp xjmpe..harap bleh bantu sye scpt mungkin..klu bleh tlg send kat email sa_frenz@yahoo.com.my

  72. hmhm had this to say about that:

    salam. .buleh ajar saya mcm mana nk hack org sbqb bf qu sjak mulai main fb dia da xpduli ngn aku

  73. esther had this to say about that:

    tlg hack acc sy.. undersent_92@yahoo.com.. kena hack oleh ex la.. plezzz..

  74. aleeya had this to say about that:

    nakk jugakkkkkk….

  75. hamba allah had this to say about that:

    sumenye bengong yng percaya sangat bende2 cem ni apasal…
    klw die thu skli pon ade ke die bgi thu kt korang and ajar mcm mne cre2 nye….kesian2 aku tngk korang ni…

  76. Lotong had this to say about that:

    Bro ajar aku cara nk dapat kan pasword…aku nak dapat kan pasword bini aku

  77. Lotong had this to say about that:

    Bro ajar aku cara nk dapat kan pasword…aku nak dapat kan pasword bini aku

    seluar_burok@yahoo.com

  78. coklat had this to say about that:

    wei, hg pandai-pandai dok hack orang facebook pasal apa…..
    kurang ajar….depa pun nak buka …..apa la…BODOH.

  79. mizz had this to say about that:

    nk tau gak cmna nk tau pswd fb org len.kongsi laaaa…

  80. adliza had this to say about that:

    awak , tlg saye boleh tak nak dpt kan balik paswod facebook saye , ade org hacked then ltak vdeo lucah bagai . sebelum saye buat ripot polis saye nak mx tlg org yg pndai buat ni . saya taknak org tu kne tgkap saye kesian , tlg saye eh dapat kan balik facebook tu boleh , kalau boleh call saye kat no ni , then saye akan kasi email okay . 0125988564

  81. siti maryam had this to say about that:

    blh x wk try buat kn?ttp kn akaun fb sy nie?etty.han@gmail.com?nama fb etty maryam..TQ..

  82. hafiz had this to say about that:

    plzz…ajar sikit mcm mane nk hack fb….sbb fb selalu kena hack dgn org yg tidak dikenali…pastu lak yahoo tak berfungsi….boleh tolong dpt kan balik fb saya ziaflast15@yahoo.com password dia pass kat hafizka1995@ymail.com…thank for helping~

  83. liya had this to say about that:

    salam , boleh tolong hack kan fb ni tak ? kalau boleh , hack sekali email abah saya nih , sebab ada orang cuba buat langsi dengan emel ni . http://www.facebook.com/profile.php?id=100000200385257 . thanks ! :)

  84. Lexz bramm had this to say about that:

    Alaa….aku pn nk bljr jg hahaha….sbnrnya aku x brmint nk tau bnda2 camni sehingga lh one day my facebook account has been hacked by org yg x brtnggungjwb….maka bermula lh pencrian aku..siapa kh org itu? Bgimna beliau brjya mendptkn password fb aku? Apakh motifnya?…bla…bla…bla…so aku nk hack balik la akaun org tu…boleh ke x blh..? Huhuhuhuh

  85. nur had this to say about that:

    Saya telah menerima email dari seseorang yg tidak dikenali dan telah memfitnah dan meng-ugut saya..sy nk taulah siapa dia sbnrnya, mcmana caranya?

  86. afif zafran had this to say about that:

    tlg ajr sye cre hack sbb fb sye slalu kne hack.dn org yg hack sye glr diri die KL GENGSTAR.tlg sye,klau dh post care hack dkat blog ni.tlg email sye.emel sye afif.zafran@yahoo.com

  87. syukri md deris had this to say about that:

    bro tlong aku ko delete gn fb ayie bin deris…dye buat salinan lagi satu lh…

  88. mizz ekyn had this to say about that:

    plis help me to hack my bf password, nak tahu jgk.. pls admin..

  89. rosleeahmad had this to say about that:

    bro, cerita aku pun sama tolong ajar aku buka fb bini aku sb aku rasa curiga

  90. siti comel had this to say about that:

    tolong hack budak nie.tolong saye ye. .thanks

  91. Wana89 had this to say about that:

    as’salam
    maaf ,sesiapa boleh tolong saya tak ? tolong hack kana alamat email yahoo my husband tolong sangat2,saya dah tk tau ape password dia guna sekarang…rumah tangga kami bagai d hujung tanduk sekarang saya ingin tau sangat email passwd yahoo / facebook dia..tolong guys! saya merayu sangat2 …

  92. khairul afiq had this to say about that:

    hack

  93. atie had this to say about that:

    saya minta tlg nk thu password suami sya sbb sya curiga dia ada orang lain please…nama facebook bardputera@yahoo.com. iatu nama lain mus saharudin

  94. atie had this to say about that:

    tlg cri pasword suami aku bardputera@yahoo.com

  95. fatihah ain had this to say about that:

    no comment2

  96. powerkid had this to say about that:

    abg tlong sye hack fb nie…dia dh meninggal tpi byk gmbar dlam fb dia yg tak mnutup aurat…sye nk abg delete gmbar tu

  97. lina had this to say about that:

    tlng sy blh?.sya nak twu pswd fb ni la Shahruljo91@yahoo.com dan jobisnes@yahoo.com…tq..tlng ea..

  98. anje ushuk had this to say about that:

    plesss tolong hack fb ni pless terima kasih

  99. ijoy had this to say about that:

    tolong hack fb nie http://www.facebook.com/profile.php?id=100003111140290 plizzzz . merayu gile n tolong bg pass dekat email saya . terima kasih

  100. muhd amirul redaz had this to say about that:

    bleh kah anda menolong saya , saya nk blaja hack facebook , but saya just banyak blaja dkt website jew
    hack facebook lemah skit . hrp tlong

    kalau bleh add me kat facebook muhd amirul redaz

  101. apple had this to say about that:

    bleh x saya dapatkan fb saya yg telah ditukar password nya oleh org lain?

  102. apple had this to say about that:

    macamana nak dpt balik saya punya fb yg telah ditukar password oleh org lain? email saya, green12apple@yahoo.com

  103. Break Off Lowz had this to say about that:

    Fb aku pn pnh jg kena hack sekli.pd ktika itu aku lngsung x tahu apa itu hack.setelah fb aku kna hack aku rasa sedih dan pedih krna ada makhluk tuhan yg snggup bwt dajal kt aku.bgimna aku nk dptkn kmbli fb aku? Setelh sehari mencri cri dan belajar ilmu hack aku mengumpul keyakinan dan mula mencuba untk mencri siapakh yg berhati busuk menganiayai aku.dgn tiba2 aku brjya menjejaki insan tersebut.x sangka dia adlh kawan aku sndri.baiklah,aku x nk ckp bnyk aku pn cuba mendptkn kembli password aku menggunakan sejenis software berbahasa perancis.dan aku brjya membongkar password fb aku yg tlh ditukar itu.so,patutkh aku bls blik perbuatan si kawan yg khianat itu…?????

  104. Effa Natasha had this to say about that:

    macam mana nak dapat kan balik facebook yang dah kena hack ?
    please bagi tahu . facebook sye kena hack lah :(

  105. aein had this to say about that:

    TOLONG hack fb saya :(
    nuyiensimple@ymail.com

  106. Anis had this to say about that:

    salam,nk mintak tlg ajar mcm mn nk bukak account fb akak n abg sy yg baru meninggal… :(

  107. lol had this to say about that:

    kepada…aeien…aien asal dari mana?mak lahir kat mane?

  108. firdaus` had this to say about that:

    wey aq dah cari banyak dah ak hack fb tpi x jumpa ko leh ajar aku x cm na caraya daripada pg sampai la ke mlm duk mengadap leptop ny je pleszzz la ae

  109. wan had this to say about that:

    cane na hacked ? ajakn lha . xbek kedekut ilmu

  110. atul ahmad jafri had this to say about that:

    Salam boleh tolong saya hack fb my friend ? dia punya fb baru saja kene hack …

  111. shanazirah had this to say about that:

    sy bru kehilangan kwn karib. boleh tak tlg sy dptkan password facebook arwah. ini nadalah utk sesuatu yg amat penting bg menunaikan wasiat arwah.

  112. fikhriy had this to say about that:

    bro tolong bagi tahu macam mana nak cilok facebook orang

  113. riebiguy had this to say about that:

    please help me to get this email password please : bLue_buterfLy90@yahoo.com.my

  114. Nurul Azziera had this to say about that:

    Bro, minta tolong sangat2. Email aku kena hack. So aku terpaksa buat email baru.Boleh tak tolong dapatkan password email lama aku? Tolong sangat2. Tak kisahlah nk buat camne. Tolong.

Add Your Comment, Feedback or Opinion Here

Your email is safe here. It will not be published or shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>