Post Archives tagged ‘baru’



Panduan pendaftaran pelajar baru UiTM

Posted on: May 20th, 2011 by
3

Ini artikel tahun lepas. Aku nak cerita sikit walaupun sebenarnya panjang mengenai kehidupan di UiTM Arau, Perlis ni. Ada banyak lagi sebenarnya nak cerita, tapi ni baru sikit saja. Nanti kalau rajin aku tambah la. Jadual kuliah   Bangun ke kelas awal macam pi sekolah tapi paling awal pun kelas pukul 8pg.Jadual kelas bukannya direct terus, ada juga kosong, contohnya ada kelas yg mula Continue reading the story "Panduan pendaftaran pelajar baru UiTM"

Lagu pengantin baru

Posted on: September 18th, 2010 by
Comments Requested

Klik di sini untuk muat turun koleksi lagu pengantin baru.

Catatan tahun baru 2010

Posted on: January 1st, 2010 by
2

Hari ini secara tidak sedar dan terlalu pantas sudah masuk tahun 2010. Rasa sekejap saja aku dah masuk 18 tahun. Jadi bolehlah tonton CD 18 SX. Hahaha.. lawak saja. Haram tetap haram walaupun 18 SX. Hari ini tak seronok langsung. Orang yang berhutang masih tak bayar walaupun dah minta banyak kali dan dia berjanji banyak kali. Drpd: Mohamad Afiza bin Hamzah