Post Archives tagged ‘bukit’



Banjir sekali lagi di rumah aku Taman Bukit Kayangan April 2011

Posted on: April 2nd, 2011 by
Comments Requested

Hari ni makan nasi banjir.Nasi kat pusat banjir mewah juga sbb dapat makan nasi tomato dgn ayam ros.Petang penat mencuci rumah aku kat Kangar yg baru surut dari banjir,sakit habis badan.Esok nak mengemas rumah pulak rasanya.Malam makan ikan lampam yg abah jala,memang sedap sebab segar lagi.Esok rasanya makan ikan besar yg abah pukat pulak.Dugaan banjir,rezeki ikan.Alhamdulillah. Sempena banjir, insafilah peringatan Allah dalam surah ar-Rum ayat 41: Maksudnya: Continue reading the story "Banjir sekali lagi di rumah aku Taman Bukit Kayangan April 2011"

Catatan tahun baru 2010

Posted on: January 1st, 2010 by
2

Hari ini secara tidak sedar dan terlalu pantas sudah masuk tahun 2010. Rasa sekejap saja aku dah masuk 18 tahun. Jadi bolehlah tonton CD 18 SX. Hahaha.. lawak saja. Haram tetap haram walaupun 18 SX. Hari ini tak seronok langsung. Orang yang berhutang masih tak bayar walaupun dah minta banyak kali dan dia berjanji banyak kali. Drpd: Mohamad Afiza bin Hamzah