Post Archives tagged ‘topup’



Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran

Posted on: September 1st, 2011 by
Comments Requested

Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran

Langkah-langkah:

1. Daftar percuma akaun Prepaid4u. 2. Masukkan modal ke dalam akaun anda. 3. Mula top up.

Cara berfungsi:

Apabila anda mendaftar anda akan mempunyai akaun dengan baki RM0. Oleh itu, jika anda ingin top up, anda perlu masukkan modal ke dalam akaun tersebut. Kemudian anda hantar sms untuk top up masuk. Contoh: 1. Anda menambah modal ke dalam akaun Continue reading the story "Buat duit dengan menjual top up dengan percuma tanpa yuran pendaftaran"

Buka kedai top up di rumah

Posted on: January 4th, 2010 by
Comments Requested

Aku duk saja hari ini, esok dah nak mula kerja. Adik aku pulak nak pergi sekolah esok. Tengok Doraemon saja hari ini. Sebenarnya macam-macam nak buat lepas SPM ini, pening nak mula mana satu. Ada yang memang hobi dan boleh buat duit. Ada yang hobi tapi tak boleh buat duit dan ada yang buat duit saja. Dalam cuti ini aku jual top up. Sehari bolehlah untung Continue reading the story "Buka kedai top up di rumah"